”LUNA” godkänt resultat!

bhkmalmen.sept2015

För att sammanfatta helgen så är jag jätteglad och nöjd med vår premiär-debut insats på BHK Malmens Rally lydnads tävling 12-13/9 -2015.
Nybörjarklass- Dag 1: fick vi 67p, så nära godkänt resultat men jag gjorde bland annat miss x 2 😉 korrigerade Luna när hon satt lite snett och istället för -1 poängs avdrag för snedsitt fick jag -10p för felmoment (och ytterligare -1 för snedsitt) och gjorde som sagt detta 2 gånger. Men man lär väl sig 😉 🙂 Luna duktig som alltid! <3 Dag 2 gick superbra, 5e placering och med ett GODKÄNT resultat på 89p (av 100p)!!! Jiiipiii, super glad och nöjd 😀
Hade en sån härlig känsla efter ”rundan” och hur än poängen/resultatet än varit så kändes det superbra! Vi har fortfarande mycket att jobba på men vi är på G ! Luna i mina ögon -duktig som alltid LOVE YOU